събития-медии-и-масови-мероприятия Заснемане от въздуха / въздушно заснемане фото и видео дрон коптер цена готови за летене с камера магазин

Заснемане с дрон на събития и медийни продукции

Появата на дрон заснемането направи въздушната фотография по-достъпна от всякога. Техниката е подходяща за заснемане на обществени събития, масови мероприятия, музикални и спортни прояви, телевизионни и филмови продукции. Гледката от небето и перспективата, която предлага на зрителя е незаменима в представянето на мащаба и атмосферата на отразяваното.

Заснемане с дрон на събития и медийни продукции пловдив skyviewu българия dji inspire 1 phantom концерти, пеещи фонтани, спортни събития

Идеалното решение за впечатляващи кадри

 

Там, където наземното заснемане, би било недостатъчно и искате зрелищно допълнение към него - дронът е идеалното решение. Относително тих, той може да премине над публиката, да прелети на места, където иначе би било невъзможно, да покаже онова, което иначе би останало скрито. Ако искате да откроите събитието, което организирате, да привлечете повече публика, да покажете неговата магия или да добавите въздушните кадри към вашата продукция, ние сме насреща!

Ние реализираме вашите идеи 

Дронът позволява да се заснемат въздушни гледки от ъгъл, който би бил невъзможен по друг начин или твърде скъп. Ние имаме опита и артистичната визия, за да ви помогнем да отразите вашето специално събитие във FullHD и 4k формат:

  1. Концерти и шоу програми
  2. Промоционални видеа за продукт или услуга
  3. Спортни събития - фубол, бягания и маратони, колоездене,
    плажен волейбол, състезания на стадион
  4. Екстремни и водни спортове - ски, сноуборд, бънджи скокове,
    мото-крос, планински спускания, плаване
  5. Автомобилни състезания, ралита и пистови надпревари
  6. Тържествени откривания, паради и външни събития
  7. Медийни и телевизионни проекти
  8. Излъчване на живо от въздуха, аеропредавания
    и директни включвания
  9. Музикални клипове
  10. Филмови кадри и специални рекламни продукции

Разгледайте нашите проекти

Позвънете ни или изпратете
Вашето запитване тук