Заснемане с дрон и въздушна фотография

Студио Скайвю - заснемане с дрон и въздушна фотография. Предлагаме дрон фото и видео заснемане на хотели, бизнес сгради, индустриални паркове, строителни площадки, проучване на терени и други. Ние сме една от първите фирми в България предлагащи заснемане от въздуха с професионални дронове. Снимачната техника, която ползваме разполага с отлична стабилизация, линеен хоризонт и богати цветове, с 4к резолюция - DJI INSPIRE 1 и DJI MAVIC PRO. Вижте и базовите цени след галерия дрон снимки и ни потърсете за кратка консултация и предоставяне на писмена оферта за дрон заснемане - цена за въздушна фотография и/или дрон видео.
Имаме 7 годишен опит в аерофотографията и над 90 заснемания в София, Пловдив, Варна, страната и съседните държави.
 

Дрон фотографии и снимки от въздуха

Може да разгледате снимките в албума с преместване и да ги отворите на цял екран.

Намалено качество на снимките с цел интернет оптимизация. Попитайте ни за допълнителни видеа и снимки.

Цена заснемане с дрон - фото и видео

Цените за заснемане с дрон от Студио Скайвю започват от 150 лв. за 1 час фотографско заснемане, с предоставяне на до 15 сурови, необработени дрон снимки. От няколко години насам заснемането с дрон се превърна в стандарт. Видеозаснемането и фотография с коптер се използват при рекламни кампании, нагледни материали за инвеститори и партньори, бизнес портфолио. Като екип имаме богат опит при заснемането с дрон - свържете се с нас за консултация. След като подробно обсъдим проекта, ще изготвим оферта с крайна цена, съобразена с нуждите ви и професионализма ни. Предлагаме цялостни решения - дрон заснемане на клипове и фотография, монтиране на суровото видео, добавяне на субтитри, музика с уредени авторски права, озвучаване, ретуш, изчистване на нежелани елементи и корекции.

 

Ние сме една от водещите фирми за заснемане с дрон и следваме световните тенденции. Дейността на Студио Скайвю Дизайн ЕООД стартира с предлагането на въздушна фотография и тя продължава да заема централно място в работата на нашия екип. Като новатори на българския пазар станахме свидетели растежа на този бизнес - от непознаване на думата дрон до масовата разпространеност на безпилотните летателни апарати (БЛА). Повишаването качеството на заснемане единствено стимулираха бранша, а за потребителите стана по-лесно да разпознаят и изключат частта от конкуренцията предлагаща любителски и под стандарта материали. Артистичната ни визия, технически познания и многогодишен опит отговарят на високите изисквания на нашите клиентите.

Приложение на дрон заснемането:

    1. Заснемане от въздуха на хотели, аквапаркове, комплекси и курорти;
    2. Дрон заснемане на жилищни сгради, луксозни имоти и строежи;
    3. Бизнес реклама и корпоративно видео за реклама, интернет сайт или излъчване по панаири
    4. Дрон обследване на инфраструктурни проекти;
    5. Бизнес сгради, търговски площи и изложбени зали;
    6. Архитектурно и екстериорно заснемане с дрон;
    7. Проучвателни дейности на нови терени и заснемане по коти за визуализация на изгледа на различните етажи преди да започне строежа;
    8. Представяне на инвестиционни намерения пред партньори;
    9. Земеделски площи и производствени бази;
    10. Архитекти и оригинални проекти;

 

Заснемане с дрон Античен стадион пловдив

Извършваме услуги по дрон заснемане и въздушна фотография на територията на цялата страна и чужбина. Имаме завършени проекти в цялата страна и предлагаме заснемане с дрон във всички областни градове - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Благоевград, Пазарджик, Велико Търново, Габрово, Враца, Асеновград, Казанлък, Видин, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Търговище, Димитровград, Ловеч, Силистра, Разград, Дупница, Горна Оряховица, Смолян, Петрич, Свищов, Самоков, Сандански, Карлово, Велинград, Нова Загора, Севлиево, Лом, Харманли, Троян, Ботевград, Айтос, Гоце Делчев, Свиленград, Карнобат, Панагюрище, Пещера.
Свържете се с нас за допълнителна информация, материали и цени с издаване на фактура на тел. 0883-569-590 и email: photo@skyviewu.com

Дрон фотография - Garden Weddings, Пловдив