Контакт и информация

Скайвю е студио за фотография, видео, дрон и 360-градусово заснемане, Пловдив.
 


Свържете се с нас за повече информация относно услугите, които предлагаме. За да получите офертата трябва да уточним деайлите по заснемането. Цената за видеозаснемане или фотография зависи от характеристиките на крайния материал, сложността и времето на заснемане, обработката на материалите, евентуалното лицензиране на музика и други видеа, големината на екипа и използваната техника, участие на актьори или модели и други. При работа с делегиран снимачен бюджет ще обсъдим Вашата визия, ще ви предложим различни концепции, сценарии, план за снимачния ден или дни, локация, монтаж на видеата или фотографиите, канали за дистрибуция. Свържете се с нас на посочените телефон и имейл.

 

Очакваме нашата среща, на която да говорим за Вашето заснемане.

 


Ние често сме на път!
Работим в цялата страна и имаме заснемания в съседните държави. Престой, пътуване и време за работа се уточняват индивидуално за всяка поръчка.


  Вашето име (задължително)

  Телефон (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Студио Скайвю
  4.9
  На база на 29 отзива
  powered by Google
  Margarita Milusheva
  Margarita Milusheva
  14:49 02 Sep 23
  Ползвам услугите на Studio SkyviewU за втори път. Много съм доволна от професионалното и добро отношение, също така и от красивите кадри и видео
  Николина Видевнова
  Николина Видевнова
  11:29 30 Aug 23
  Много благодаря за всичко, изключителна работа и страхотно отношение. Не бяхме сигурни в началото на подготовката на сватбата ни, че искаме видеозаснемане, но се радваме, че го направихме. И сме изключително доволни, че точно вие заснехте този изключително важен момент в нашия живот. Невероятна работа! Препоръчвам на всички, които искат висок професионализъм и безупречно заснемане!
  Стефан Алексанров
  Стефан Алексанров
  10:16 30 Aug 23
  Супер видео, изготвено около 2 седмици преди крайния срок. Много добре се е получило, направо пренесе емоцията от събитието в дневната ни! Препоръчвам!
  Miglena Moneva
  Miglena Moneva
  11:27 28 Aug 23
  Militsa Petrova
  Militsa Petrova
  10:13 28 Aug 23
  Страхотни професионалисти! За нашата сватба бяхме ангажирали видеографа Иван, който снима повече от 14 часа и буклавално не седна. Затова е успял да улови всеки един момент и да го запечата завинаги! Комуникацията с него беше изключително лесна. В деня на сватбата беше незабележим, а когато се налагаше даваше дори съвети и насоки. Чудесен човек!Обработи филма преди крайния срок, за който се бяхме уговори, но това не повлия на качестото. Вложи голямо старание и въображение в изработката на трейзър-трейлъра ни, който се получи повече от вълшебен!
  Liliya Borisova
  Liliya Borisova
  19:43 07 Feb 23
  Драго и Иван не бяха случайни, освен като хора, които си вършеха страхотно работата, ние ги чувствахме и като гости на нашата сватба. Съобразяваха се до последно с изискванията ни. Това са възприемчиви хора, с които комуникацията е възможна, защото имат желанието да вникнат в концепцията ви и да помогнат за осъществяването на един специален и незабравим ден. Справихте се момчета, Благодарим!Не се колебайте, а им звъннете 😊
  Tsvetelina K
  Tsvetelina K
  15:31 10 Dec 22
  Изключителни професионалисти, отнасящи се с прецизност към всеки детайл, освен това и невероятни хора. Проведохме няколко срещи преди сватбата, за да уточним всички детайли. Снимките, филма и трейлъра са уловили перфектно деня и надминаха очакванията ни. Благодарим ви отново! Силно препоръчвам Иван и Георги!
  Мария Кинева-Иванова
  Мария Кинева-Иванова
  07:35 05 Dec 22
  Доверихме се на Скайвю за заснемането на нашата сватба. Много сме доволни както от снимките, така и от видеото (за което имахме конкретни виждания). Бяха коректни и отзивчиви за всичко, което поискахме. Дори някои от гостите ни ги потърсих за свои събития. Препоръчваме ги на всеки.
  Даниела Петрова
  Даниела Петрова
  08:48 02 Dec 22
  Ползвахме услугите на студио Скай вю за заснемане на нашата сватба. Изключително доволна съм и препоръчвам не с 2, а със 100 ръце видеографа Иван,който успя да улови всички красиви моменти и да предаде емоцията на нашият ден по този перфектен начин. Надмина очакванията ни и не бих се поколебала да се възползвам от услугите отново ♡.
  Nevina Basheva
  Nevina Basheva
  21:02 01 Dec 22
  Изключителни професионалисти! Положиха огромно старание да реализират всичките ни очаквания, получихме приятелско отношение и качествени материали!
  Antoaneta Mollova
  Antoaneta Mollova
  14:42 30 Nov 22
  Чудесно отношение и голям професионализъм! Доверихме се на студио Скайвю за видеото на нашата сватба и сме повече от доволни от резултата! Определено препоръчвам
  Gergana Trakova
  Gergana Trakova
  14:20 30 Nov 22
  Подхождащи с изключително внимание и с голямо желание , Студио Скайвю запамети нашия сватбен ден по най-прекрасния начин. Видеото се получи страхотно, интересно и забавно. Иван има невероятен талант в отсяването на хубавите и запомнящи се моменти. Единственото , за което съжалявам е, че не ги ангажирахме и за снимките.
  Още отзиви
  js_loader

   

  Ние сме колектив предлагащ продуктова, архитектурна, събитийна, студийна, модна и сватбена фотография. Създаваме корпоративно, презентационно, документално и рекламно видео, музикални клипове, заснемане на събития и тим-билдинг, късометражен филм за сватба , видео монтаж. Дрон заснемане и фотография за бизнес и индивидуални клиенти, изработване на ортофото карти, 3д модели и фотограметрия на земеделски и строителни парцели, заснемане по коти. Иновативно 360-градусово фото и видеозаснемане - виртуална разходка и отразяване на събития. Разполагаме със студио с голяма площ и висок таван. Част от нашите клиенти са компании от строителната, хранително-вкусовата и тежката промишленост, инвеститорски фирми и агенции за недвижими имоти, културни, неправителствени и доброволчески организации, хотели, ресторанти, международни марки, организатори на концерти, спортни и масови събития, общински и държавни институции, както и индивидуални клиенти, доверили на нашия екип заснемането на тяхната сватба, абитуриентски бал, кръщенка, рожден ден, фотосесия и други семейни или лични поводи. В работата ни често пътуваме в страната и в съседните държави.

  Мисията на нашия екип е създаване на материали, които вълнуват, качество, което се отличава, продукции, които се помнят. Ние помагаме на бизнесите да привличат нови клиенти (чрез въздействащи фотографии и филми), запазваме най-съкровените лични моменти и подкрепяме новото поколение творци. Целта ни е да сме част от повишаването стандарта на екранните изкуства в България чрез използване на модерни техники и снимачни похвати, работа съвместно с талантливи млади специалисти в различните сфери на изкуството, поддържане на дългосрочни партньорства и внедряването на иновативни технологии в заснемането.

  Email: photo@skyviewu.com
  Телефон: 0883-569-590


  дрон, заснемане с дрон, пловдив, сватби, сватбен фотограф, svatba, сватбено видеозаснемане, сватбен фотограф пловдив, дрон цена, сватбени албуми, свадби, фотография, видеозаснемане, кръщене, фотостудио, сватбена агенция, фотостудио пловдив, дрон пловдив, дрон цена, студио, oртфотокарти, аероснимки, карта на земеделски земи, видеозаснемане пловдив, дрон панорами, сватба пловдив, дрон сватба, ортофотография, фотограметрия , дрон пловдив, дрон клип, сватбен фотограф пловдив, сватбено видеозаснемане пловдив, сватба видео, гугъл земя, ортофотоплан, дрон хотел, дрон събитие, сватбена фотография, сватбена сесия, кадри от дрон, монтаж, дрон българия, , геодезия, дрон въздушно, продуцентска къща, фотография, видеозаснемане пловдив, сватбена агенция пловдив, студио хотел, заснемане хотел, продуцентска къща, дигитална фотограметрия, топография, картографиране

  Адрес: Пловдив, България
  Фирма: Студио Скайвю Дизайн ЕООД