Видео и фото заснемане на сватба

В тази страница ще откриете информация за комбинирано видео и фото заснемане на Вашата сватба. На следните линкове може да разгледате подробно описание и допълнителни услуги по сватбено видеозаснемане и фотография - видеозаснемане на сватба и сватбен фотограф.

На предварителната ни среща ще поговорим за сватбения ден, ще ви консултираме по въпросите Ви относно организацията и ще Ви предоставим съвети към заснемането и плануването на сватбата. Ще обсъдим допълнителните ни услуги и как биха могли да обогатят крайните материали. След нея Ви предоставяме писмена оферта с конкретните условия и цена, срещу която става и заплащането на капаро. Няколко седмици преди сватбата организираме нова среща, на която подобно плануваме деня. Избираме мястото за фото и видео сесията, сватбения трейлър, програмата на сватбата и всички други детайли по сватбената фотография и видеозаснемане.

В следващия абзац ще намерите информация и цена за фото и видео заснемане на сватба.

Плейлист със сватбени трейлъри тийзъри

Цена фото и видео заснемане на сватба

Цената за екипно видео и фото заснемане се отнася до сватба в периода април-октомври. Натиснете линковете за подробна информация на включените услуги по сватбена фотография и видеозаснемане на сватба. Може да изберете само една от двете услуги или комбинирано и двете.


Цената за екипно фото и видео заснемане на сватба, за сватба през периода април-октомври, e 3 000 лв. общо за двете услуги, с ангажираност от 8 часа( или по 1 500 лв. за всяка услуга поотделно) и включва:

Свържете се с нас за въпроси, неангажиращ разговор в офиса ни или онлайн, за допълнителни услуги с отстъпка или сватби извън сезона.

  1. Сватбен видеограф - видеозаснемане на сватбата в 4К Ultra HD - 3840 x 2160 пиксела, на Документално сватбено видео с аудио пакет - 90-200 минути и тийзър-трейлър - 2-4 минути, с нанесени цветови корекции и регулиране на звука - вижте примерите на този линк - Корекции и монтаж на сватбено видео;
  2. Сватбен фотограф - фотография на сватбения ден - подготовка, ритуали, прием, снимки с гости, ресторант и парти;
  3. Фото-видео сесия - нужно е да се отделят 1-2 часа на една или две локации и концепция, които ще обсъдим с вас;
  4. Неограничен брой сватбени фотографии - с нанесени основни корекции на цвят, острота, контраст и яркост. Специална обработка на избрани от фотографа кадри;
  5. Експресна селекция на 15 кадъра до максимум 3 дни след сватбата;
  6. Максимален срок за предаване на монтираните материали - до 30-100 работни дни;
  7. Предаване чрез Google Disk - съхранение поне 3 месеца - лесно споделяне с приятели и роднини;

  8. Част от допълнителните услуги (пълният списък и подробна информация за тях са в съответните раздели):

    1. Втори фотограф и/или видеооператор;
    2. Монтаж на Художествен сватбен филм - продължителност - 30-90 минути. Този формат позволява повече творческа свобода, избор на най-добрите кадри, музикално оформление и добавяне на аудио-визуални ефекти, когато е необходимо. Филмът е по-кратък и гледаем, с по-голям емоционален заряд. Потърсете ни, за да ви покажем примери и да ви обясним по-подробно за нашата концепция;
    3. Монтаж на разширен трейлър - кратка история на сватбения ден - 3-6 минути;
    4. Заснемане с дрон;
    5. 360-градусово VR видео;
    6. Изработка на фотокнига;
    7. Пред или следсватбена фото-видео сесия;
    8. Моментни снимки с гостите;
    9. Експресна обработка;
    10. Други;


      Според вида и броя допълнителни услуги може да Ви предложим специални условия и отстъпки. Потърсете ни за информация.


      Разгледайте и работата на Divas Devor - сватбена украса и DJ HRISKO - сватбен диджей.

Студио Скайвю
4.9
На база на 29 отзива
powered by Google
Margarita Milusheva
Margarita Milusheva
14:49 02 Sep 23
Ползвам услугите на Studio SkyviewU за втори път. Много съм доволна от професионалното и добро отношение, също така и от красивите кадри и видео
Николина Видевнова
Николина Видевнова
11:29 30 Aug 23
Много благодаря за всичко, изключителна работа и страхотно отношение. Не бяхме сигурни в началото на подготовката на сватбата ни, че искаме видеозаснемане, но се радваме, че го направихме. И сме изключително доволни, че точно вие заснехте този изключително важен момент в нашия живот. Невероятна работа! Препоръчвам на всички, които искат висок професионализъм и безупречно заснемане!
Стефан Алексанров
Стефан Алексанров
10:16 30 Aug 23
Супер видео, изготвено около 2 седмици преди крайния срок. Много добре се е получило, направо пренесе емоцията от събитието в дневната ни! Препоръчвам!
Miglena Moneva
Miglena Moneva
11:27 28 Aug 23
Militsa Petrova
Militsa Petrova
10:13 28 Aug 23
Страхотни професионалисти! За нашата сватба бяхме ангажирали видеографа Иван, който снима повече от 14 часа и буклавално не седна. Затова е успял да улови всеки един момент и да го запечата завинаги! Комуникацията с него беше изключително лесна. В деня на сватбата беше незабележим, а когато се налагаше даваше дори съвети и насоки. Чудесен човек!Обработи филма преди крайния срок, за който се бяхме уговори, но това не повлия на качестото. Вложи голямо старание и въображение в изработката на трейзър-трейлъра ни, който се получи повече от вълшебен!
Liliya Borisova
Liliya Borisova
19:43 07 Feb 23
Драго и Иван не бяха случайни, освен като хора, които си вършеха страхотно работата, ние ги чувствахме и като гости на нашата сватба. Съобразяваха се до последно с изискванията ни. Това са възприемчиви хора, с които комуникацията е възможна, защото имат желанието да вникнат в концепцията ви и да помогнат за осъществяването на един специален и незабравим ден. Справихте се момчета, Благодарим!Не се колебайте, а им звъннете 😊
Tsvetelina K
Tsvetelina K
15:31 10 Dec 22
Изключителни професионалисти, отнасящи се с прецизност към всеки детайл, освен това и невероятни хора. Проведохме няколко срещи преди сватбата, за да уточним всички детайли. Снимките, филма и трейлъра са уловили перфектно деня и надминаха очакванията ни. Благодарим ви отново! Силно препоръчвам Иван и Георги!
Мария Кинева-Иванова
Мария Кинева-Иванова
07:35 05 Dec 22
Доверихме се на Скайвю за заснемането на нашата сватба. Много сме доволни както от снимките, така и от видеото (за което имахме конкретни виждания). Бяха коректни и отзивчиви за всичко, което поискахме. Дори някои от гостите ни ги потърсих за свои събития. Препоръчваме ги на всеки.
Даниела Петрова
Даниела Петрова
08:48 02 Dec 22
Ползвахме услугите на студио Скай вю за заснемане на нашата сватба. Изключително доволна съм и препоръчвам не с 2, а със 100 ръце видеографа Иван,който успя да улови всички красиви моменти и да предаде емоцията на нашият ден по този перфектен начин. Надмина очакванията ни и не бих се поколебала да се възползвам от услугите отново ♡.
Nevina Basheva
Nevina Basheva
21:02 01 Dec 22
Изключителни професионалисти! Положиха огромно старание да реализират всичките ни очаквания, получихме приятелско отношение и качествени материали!
Antoaneta Mollova
Antoaneta Mollova
14:42 30 Nov 22
Чудесно отношение и голям професионализъм! Доверихме се на студио Скайвю за видеото на нашата сватба и сме повече от доволни от резултата! Определено препоръчвам
Gergana Trakova
Gergana Trakova
14:20 30 Nov 22
Подхождащи с изключително внимание и с голямо желание , Студио Скайвю запамети нашия сватбен ден по най-прекрасния начин. Видеото се получи страхотно, интересно и забавно. Иван има невероятен талант в отсяването на хубавите и запомнящи се моменти. Единственото , за което съжалявам е, че не ги ангажирахме и за снимките.
Още отзиви
js_loader

видеозаснемане на сватба, професионален сватбен видеооператор, сватбен фотограф. Пловдив