Сватбена фотография Пловдив София албум център

Сватбен фотограф

"Като сватбен фотограф се стремя да уловя интересните, истински кадри, когато фотографът остава незабележим. Фотографиите ми имат за цел да припомнят на хората за съществуването на другия, чуждия свят. В кадрите си рисувам емоцията, оглеждам се за лица, белязани от живота, и очи, които разказват история. Когато всеки тича в търсене на "лично щастие", аз търся своето у другите, и намирам "любимия кадър", превръщащ случайността и съвпадението в изкуство. Програмите за обработка не са съществена част от работата ми, защото така се губи от автентичността и емоцията, които така или иначе не е лесно да се уловят." 

/Георги Матов/

Сватбен фотограф Пловдив София албум център сватбен фотограф, цена, сватба, сватбено заснемане, сватбена фотография, svatben fotograf

Сватбена фотография

Радваме се, че разглеждате страницата ни със сватбена фотография и се надяваме стилът на кадрите да съответства на вашите търсения. Ако е така, бихме искали да ви поканим в студиото ни в Пловдив или на удобно място за вас, където да се запознаем очи в очи, да ни разкажете за вас и заедно стъпка по стъпка да обсъдим вашата сватба.


След галерията със сватбени снимки, в края на страницата, сме посочили нашата цена на сватбена фотография и допълнителни услуги. Вижте и услугите ни по сватбено видеозаснемане.

Съветваме ви при избора на вашия сватбен фотограф да поискате да разгледате поне няколкостотин снимки от една сватба заснета от него или екипа, а не единствено подбрани портфолийни кадри. Така ще добиете представа за стила и постоянството при качеството на материалите.

В няколко реда ще обясним процеса на работа, нашия подход и няколко общи съвета към вас. На срещата ни ще уточним плановете ви за сватбата и желанията към фотографията, защото както всяка двойка е различна , така и нашата работа и изкуство следват визията на клиентите ни. В случай, че изберете нас подписваме оферта-договор с избраните от вас услуги и основните задължения по сватбената фотография.

Съвети за сватбената фотография

Заснемането е добре да започне от приготовленията, за да се улови атмосферата на деня. Работата в екип от двама фотографи има много предимства, едно от които е възможността да направим кадри с всеки от вас поотделно преди взимането. За официалните церемонии и тържеството след това, единия фотограф заснема младоженците, а другият емоциите на техните гости. Различната артистичната визия и изкуство на двамата, имат видим ефект в крайните материали. Препоръчваме по време на сватбата да си отделите поне 1 час за специална тематична фотосесия. В помещения с ниска осветеност, например храма, използваме светлосилни обективи и по-висока светлочувствителност, за да се запази духа на мястото.


В рамките на ден от сватбата ви предаваме 5-10 избрани кадъра, които да може да споделите с приятели и роднини. Работата на сватбения фотограф отнема повече от седмица за успешното завършване на проекта. Готовите фотографии получавате до два месеца след  сватбата, а те са 500-1500  кадъра в зависимост от сватбата. При приключване на работата по сватбената фотография  ще организираме среща, на която да си поговорим за сватбения ви ден. На нея заедно ще разгледаме снимките, които предаваме на флаш драйв, заедно с няколко селектирани принтирани кадъра.

Имаме заснети сватби, както и в Пловдив, Асеновград и Пазарджик, така и из цялата страна - София, Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово и чужбина - Македония и Сърбия.

Сватбата на Христо и Ана

Може да местите снимките с клавишите, плъзгане на мишката или с пръст, при всички албуми.

Сватбена фотография - Юми и Меро

Компилация от сватбени фотографии

Сватбата на Ники и Деси, София