Сватбен фотограф,  Пловдив, София, албум, сватбена фотография

Сватбен фотограф

"Като сватбен фотограф се стремя да уловя интересните, истински кадри, когато фотографът остава незабележим. Фотографиите ми имат за цел да припомнят на хората за съществуването на другия, чуждия свят. В кадрите си рисувам емоцията, оглеждам се за лица, белязани от живота, и очи, които разказват история. Когато всеки тича в търсене на "лично щастие", аз търся своето у другите, и намирам "любимия кадър", превръщащ случайността и съвпадението в изкуство. Програмите за обработка не са съществена част от работата ми, защото така се губи от автентичността и емоцията, които така или иначе не е лесно да се уловят." 

/Георги Матов/

Сватбен фотограф Пловдив София албум център сватбен фотограф, цена, сватба, сватбено заснемане, сватбена фотография, svatben fotograf

Сватбена фотография

Радваме се, че разглеждате страницата ни със сватбена фотография и се надяваме стилът на кадрите да съответства на вашите търсения. Ако е така, бихме искали да ви поканим в студиото ни в Пловдив или на удобно място за вас, където да се запознаем очи в очи, да ни разкажете за вас и заедно стъпка по стъпка да обсъдим вашата сватба.

В няколко реда ще обясним процеса на работа, нашия подход и няколко общи съвета към вас. На срещата ни ще уточним плановете ви за сватбата и желанията към фотографията, защото както всяка двойка е различна , така и нашата работа и изкуство следват визията на клиентите ни. В случай, че изберете нас подписваме оферта-договор с избраните от вас услуги и основните задължения по сватбената фотография.


Съветваме ви заснемането  да започне от приготовленията, за да се улови атмосферата на деня. Предпочитаме работата в екип от двама фотографи, за да можем да направим кадри с всеки от вас поотделно преди взимането. За официалните церемонии и тържеството след това, единия фотограф заснема младоженците, а другият емоциите на техните гости. Различната артистичната визия и изкуство на двамата, имат видим ефект в крайните материали. Препоръчваме по време на сватбата да си отделите поне 1 час за специална тематична фотосесия. В помещения с ниска осветеност, например храма, използваме светлосилни обективи и по-висока светлочувствителност, за да се запази духа на мястото. В рамките на ден от сватбата ви предаваме 5-10 избрани кадъра, които да може да споделите с приятели и роднини. Работата на сватбения фотограф отнема повече от седмица за успешното завършване на проекта. Готовите фотографии получавате до два месеца след  сватбата, а те са 500-1000  кадъра в зависимост от сватбата. При приключване на работата по сватбената фотография  ще организираме среща, на която да си поговорим за сватбения ви ден. На нея заедно ще разгледаме снимките, които предаваме на флаш драйв, заедно с няколко селектирани принтирани кадъра.

Услуги сватбена фотография

Работим с пълноформатни камери - Канон и Никон, с висока резолюция позволяващи печат на голям формат, професионално осветление, дрон и аксесоари. Съветваме ви при избора на вашия сватбен фотограф да поискате да разгледате една цяла сватба заснета от него или екипа, а не единствено подбрани портфолийни кадри. Така ще добиете представа за стила и постоянството при качеството на материалите. Стандартното времетраене за сватбена фотография при нас е 11 часа (което може да варира), с включена сесия в деня, 5-10 фотографии предоставени до ден след сватбата и неограничен брой снимки - до 2 месеца след сватбата. Линк за сваляне и споделяне, качване на материалите на флаш драйв и няколко принтирани снимки. Не предлагаме сватбени пакети, а за всяка сватба подхождаме според вашите желания и потребности, като бихте могли да ползвате следните допълнителни услуги:

 

 

  1. Изготвяне на сватбен албум - за вас и за подарък на кумове и роднини;
  2. Предсватбена фотосесия или изненадващо предложение за брак в Пловдив, София и страната;
  3. Фотосесия в друг ден, далеч от мястото на сватбата - в планината, черноморието, ваше любимо място или в чужбина;
  4. Асистент сватбен фотограф - третият човек в екипа, който оказва подкрепа при разположение на осветлението, помага при конструирането на кадъра заедно с главния фотограф и ограничава притока на хора при сесиите на оживени места. Пренася техниката и багажите или накратко облекчава работата на фотографите с цел по-качествени сватбена фотография;
  5. Експресно получаване и обработване на всички кадри ;
  6. Въздушно заснемане с дрон на сесията или части от сватбата;
  7. Избор за пълна конфиденциалност и непубликуване от наша страна на сватбените фотографии;
  8. Разгледайте и страницата ни със сватбени филми и видеозаснемане на сватби.