Заснемане с дрон

Студио Скайвю специализира във заснемане с дрон и въздушна фотография. Предлагаме корпоративна реклама и дрон заснемане на хотели, бизнес сгради, индустриални паркове, строителни площадки, проучване на терени и други. Ние сме една от първите фирми в България предлагащи въздушно заснемане с професионални дронове. Снимачната техника, която ползваме разполага с отлична стабилизация, линеен хоризонт и богати цветове, което я отличава от масово разпространените любителски дронове с камера.
Имаме 5 годишен опит в аерофотографията и над 80 проекта в София, Пловдив, Варна, страната и съседните държави.
 
Нека ви издигнем над останалите!

Фотография и видеозаснемане

От няколко години насам заснемането с дрон се превърна в стандарт. Видеозаснемането и фотография с коптер се използват при рекламни кампании, нагледни материали за инвеститори и партньори, бизнес портфолио. Като екип имаме богат опит - свържете се с нас за консултация. След като подробно обсъдим проекта, ще изготвим оферта с крайна цена, съобразена с нуждите ви и професионализма ни. Предлагаме цялостни решения - дрон заснемане на клипове и фотография, монтиране на суровото видео, добавяне на субтитри, музика с уредени авторски права, озвучаване, ретуш, изчистване на нежелани елементи и корекции.

 

къща заснемане с дрон

Услуги дрон заснемане

Ние сме една от водещите фирми за заснемане с дрон и следваме световните тенденции. Дейността на Студио Скайвю Дизайн ЕООД стартира с предлагането на въздушна фотография и тя продължава да заема централно място в работата на нашия екип. Като новатори на българския пазар станахме свидетели растежа на този бизнес - от непознаване на думата дрон до масовата разпространеност на безпилотните летателни апарати (БЛА). Повишаването качеството на заснемане единствено стимулираха бранша, а за потребителите стана по-лесно да разпознаят и изключат частта от конкуренцията предлагаща любителски и под стандарта материали. Артистичната ни визия, технически познания и многогодишен опит отговарят на високите изисквания на нашите клиентите.

 

Приложение на дрон заснемането:

  1. Хотели, аквапаркове, комплекси и курорти;
  2. Жилищни сгради, луксозни имоти и строежи;
  3. Бизнес реклама и корпоративно видео за реклама, интернет сайт или излъчване по панаири
  4. Инфраструктурни проекти;
  5. Бизнес сгради, търговски площи и изложбени зали;
  6. Архитектурно екстериорно заснемане;
  7. Проучвателни дейности на нови терени
  8. Представяне на инвестиционни намерения пред партньори;
  9. Земеделски площи и производствени бази;
  10. Архитекти и оригинални проекти;

дрон заснемане и фотография софия, пловдив, варна