Може да разгледате снимките в албума с преместване и да ги отворите на цял екран.

Професионален фотограф и видеозаснемане на абитуриентски бал

Фотограф на абитуриентски бал, абитуриентска фотосесия и видеозаснемане. Разгледайте цените и условията ни за заснемане на абитуриентски бал, публикувани след първите два албума.

Може да разгледате снимките в албума с преместване и да ги отворите на цял екран.

Цена фотограф на абитуриентски бал и видеозаснемане

Цена за заснемана на абитуриентски бал - основен пакет и допълнителни услуги за фотография и/или видеозаснемане на абитуриентска. Стандартното време за изработване на материалите - до 15 работни дни.

Позвънете ни, за проверка на свободни дати и организиране на среща.

Промо цена на професионален фотограф абитуриентски бал за ранно записване - 300 лв.

  1. 2 час присъствие на фотографа;
  2. Художествена фотосесия на предварително уговорена локация или заснемане в ресторанта;
  3. Получаване на неограничен брой кадри с основна обработка на цвят, експозиция и контраст;
  4. Линк за сваляне от Google Disk или WeTransfer за лесно споделяне;

  1. Цена за всеки допълнителен час - 120 лева - заснемане на изпращането, заснемане на роднини и приятели в ресторанта или по-дълга сесия;
  2. Луксозен фотоалбум или фотокнига - цена според броя на страници и вида на изработката- 150-300 лв.;

Промо цена видео заснемане на абитуриентска за ранно записване - 300 лв.

  1. 2 час присъствие на професионален видеооператор;
  2. Заснемане на избрани моменти в документален стил в 4K ULTRA HD резолюция;
  3. Получаване на дълъг филм в 4K ULTRA HD резолюция с цветова обработка и подобрение на звука;
  4. Линк за сваляне и споделяне с роднини и приятели от Google Disk;

  1. Цена за всеки допълнителен час (оувъртайм) - 120 лева за по-пълно отразяване на абитуриентската или по-продължителна артистична видеосесия;
  2. Монтиране на трейлър - 100 лв. - монтиране на кадрите от сесията в 1-4 минутен клип с цветови корекции, музика и начални надписи на филм според формата на абитуриентската и Вашите изисквания. По 50 лв. за всеки допълнителен заснет час от деня;
  3. Втори видеограф - 100 лева на час;
  4. Видеозаснемане дрон - 200 лева за целия ангажимент от главния видеограф, 400 лв. за отделен човек;
  5. Флаш памет с видеото - 50 лева;

Цена за 6 часа
фотограф на абитуриентски бал и/или видеозаснемане
по 750 лв.

Дата се запазва срещу 30% от цената на избраните услуги. При промяна на датата, поемаме ангажимента, ако тя е свободна в календара на нашия екип, но капарираната сума не се връща. В случай на извънредна епидемиологична обстановка и отмяна на баловете, капарото се връща.

Потърсете ни за допълнителна информация и материали на тел. 0883-569-590 и email: photo@skyviewu.com

Може да разгледате снимките в албума с преместване и да ги отворите на цял екран.

Може да разгледате снимките в албума с преместване и да ги отворите на цял екран.

Може да разгледате снимките в албума с преместване и да ги отворите на цял екран.

Студио Скайвю
4.9
На база на 29 отзива
powered by Google
Margarita Milusheva
Margarita Milusheva
14:49 02 Sep 23
Ползвам услугите на Studio SkyviewU за втори път. Много съм доволна от професионалното и добро отношение, също така и от красивите кадри и видео
Николина Видевнова
Николина Видевнова
11:29 30 Aug 23
Много благодаря за всичко, изключителна работа и страхотно отношение. Не бяхме сигурни в началото на подготовката на сватбата ни, че искаме видеозаснемане, но се радваме, че го направихме. И сме изключително доволни, че точно вие заснехте този изключително важен момент в нашия живот. Невероятна работа! Препоръчвам на всички, които искат висок професионализъм и безупречно заснемане!
Стефан Алексанров
Стефан Алексанров
10:16 30 Aug 23
Супер видео, изготвено около 2 седмици преди крайния срок. Много добре се е получило, направо пренесе емоцията от събитието в дневната ни! Препоръчвам!
Miglena Moneva
Miglena Moneva
11:27 28 Aug 23
Militsa Petrova
Militsa Petrova
10:13 28 Aug 23
Страхотни професионалисти! За нашата сватба бяхме ангажирали видеографа Иван, който снима повече от 14 часа и буклавално не седна. Затова е успял да улови всеки един момент и да го запечата завинаги! Комуникацията с него беше изключително лесна. В деня на сватбата беше незабележим, а когато се налагаше даваше дори съвети и насоки. Чудесен човек!Обработи филма преди крайния срок, за който се бяхме уговори, но това не повлия на качестото. Вложи голямо старание и въображение в изработката на трейзър-трейлъра ни, който се получи повече от вълшебен!
Liliya Borisova
Liliya Borisova
19:43 07 Feb 23
Драго и Иван не бяха случайни, освен като хора, които си вършеха страхотно работата, ние ги чувствахме и като гости на нашата сватба. Съобразяваха се до последно с изискванията ни. Това са възприемчиви хора, с които комуникацията е възможна, защото имат желанието да вникнат в концепцията ви и да помогнат за осъществяването на един специален и незабравим ден. Справихте се момчета, Благодарим!Не се колебайте, а им звъннете 😊
Tsvetelina K
Tsvetelina K
15:31 10 Dec 22
Изключителни професионалисти, отнасящи се с прецизност към всеки детайл, освен това и невероятни хора. Проведохме няколко срещи преди сватбата, за да уточним всички детайли. Снимките, филма и трейлъра са уловили перфектно деня и надминаха очакванията ни. Благодарим ви отново! Силно препоръчвам Иван и Георги!
Мария Кинева-Иванова
Мария Кинева-Иванова
07:35 05 Dec 22
Доверихме се на Скайвю за заснемането на нашата сватба. Много сме доволни както от снимките, така и от видеото (за което имахме конкретни виждания). Бяха коректни и отзивчиви за всичко, което поискахме. Дори някои от гостите ни ги потърсих за свои събития. Препоръчваме ги на всеки.
Даниела Петрова
Даниела Петрова
08:48 02 Dec 22
Ползвахме услугите на студио Скай вю за заснемане на нашата сватба. Изключително доволна съм и препоръчвам не с 2, а със 100 ръце видеографа Иван,който успя да улови всички красиви моменти и да предаде емоцията на нашият ден по този перфектен начин. Надмина очакванията ни и не бих се поколебала да се възползвам от услугите отново ♡.
Nevina Basheva
Nevina Basheva
21:02 01 Dec 22
Изключителни професионалисти! Положиха огромно старание да реализират всичките ни очаквания, получихме приятелско отношение и качествени материали!
Antoaneta Mollova
Antoaneta Mollova
14:42 30 Nov 22
Чудесно отношение и голям професионализъм! Доверихме се на студио Скайвю за видеото на нашата сватба и сме повече от доволни от резултата! Определено препоръчвам
Gergana Trakova
Gergana Trakova
14:20 30 Nov 22
Подхождащи с изключително внимание и с голямо желание , Студио Скайвю запамети нашия сватбен ден по най-прекрасния начин. Видеото се получи страхотно, интересно и забавно. Иван има невероятен талант в отсяването на хубавите и запомнящи се моменти. Единственото , за което съжалявам е, че не ги ангажирахме и за снимките.
Още отзиви
js_loader