Фотография, видео и дрон заснемане на сватби

Честито за Вашия годеж!
Радваме се, че попаднахте на нас, сега, когато планирате сватбата си, сред всичките въпроси и търсенето на най-подходящия екип, който да заснеме този специален момент. С творчеството си ние целим да уловим духа и емоциите на сватбения ден - от сълзите на щастие до първата целувка. Бихме искали да се запознаем с Вас и да ни споделите Вашата история, плановете за сватбата и динамиката, която Ви движи напред и ако се убедите, че ние сме правилните за Вас сватбен фотограф и видеограф, да ни доверите да запазим
разказа за Вашата любов.

Дрон фотография и видео за сватби Пловдив. SkyvuewU България дрон фотография и коптер въздушно заснемане с DJI Inspire 1 на сватби, тържества, рождени дни, тим билдинги и празненства от въздуха .7

Сватбения ден през нашите очи

Ние сме млад екип, с достатъчно опит, за да имаме собствена визия за заснемането на сватбения ден. Разполагаме с висок клас техника, но основата на творчеството на всеки сватбен фотограф или видеооператор е неговата идея, начинът, по който вижда случващото се и добрата комуникация с Вас, младоженците. Нашият подход е да Ви опознаем, да се докоснем до Вашата любов и да Ви разкажем за нашето изкуство, за да ни се доверите и да имаме възможността да уловим миговете на истинско щастие и непринудени емоции. Фотографиите и сватбеният филм ще бъдат не просто красиви, а уникално Ваши, защото всяка двойка е различна, както и работата ни с тях. Ние се вдъхновяваме от историята, която споделяте с нас и се стремим кадрите ни да Ви я припомнят през годините заедно.

Невидяната красота на Вашия ден

Вие влагате толкова много енергия в организиране на сватбения ден! Ще бъде голяма чест и отговорност да ни поверите заснемането на Вашия празник. Част от оборудването ни е професионален дрон, който не ползваме само да заснемем няколко кадъра от височина, което е масовата практика. Дронът, така както ние го виждаме, е просто  инструмент, който ни позволява да преодоляваме граници, да обогати сватбеното видео или да уловим в снимка гостите Ви, и е винаги с нас.

Заснемане на сватби, фотография, видео за сватба

Услуги за заснемане на сватба

Основният пакет за фотографиране през 2017г. включва: ангажимент до 12 часа, обработка на селектирани снимки и предаването им на дигитален носител. За повече подробности - Сватбена фотография.
Видеозаснемането е със същата продължителност, изпълнено от две огледално-рефлексни камери, използвайки допълнително оборудване като - стабилизация, осветление, триножник и дрон от професионален клас DJI inspire 1, като всичко се включва в пакета. Крайният продукт- обработените снимки, суровият и монтираният видео материал се съхраняват неопределено време в Google Disk, от където лесно може да ги споделяте .

Това, което ни отличава е, че предлагаме кратък филм, представящ Вашият сватбен ден на фона на любима Ваша музика. Материалът е с продължителност около половин час, а всяка част от сватбата - взимане на булката и кумовете, граждански брак, венчавка, изнесена сесия, тържество и танци се монтира на отделна песен. Това  ни предоставя повече творческа свобода, използване на различни снимачни техники и ефектно съчетание на кадрите, а разказът за Вашия сватбен ден е по-синтезиран, по-гледаем и лесен за споделяне. Монтажът ни отнема повече време от обичайното, тъй като се стремим сватбеният филм не документално да показва заснетото, а използвайки емоцията на музиката за основа, да сглобим моментите от Вашата история.

 


Потърсете ни, за да Ви покажем примери и да Ви обясним по-подробно нашата визия.

 

Свържете се с нас

 

Допълнително заплатени услуги, които предлагаме:

  • Изнесена сесия в ден, различен от сватбения
  • Фотокнига с професионален дизайн
  • Диск с пълноцветен печат и дизайнерска обложка
  • Видеозаснемане пожеланията на гостите

 

 

 

 

 


Дрон kopter заснемане фото видео, снимка сватба, абитуриентска, рожден ден, кръщенка, празник dji inspire 1 drone wedding prom night birthday hotel real estate building

Фотографско, видеозаснемане и дрон  за:

Имате нестандартна идея? Искате да отразите празника си с гледка от въздуха и да запазите момента завинаги? Искате да направите подарък за специален повод на Вашата половинка, дете, близък или приятел? SkyviewU България Ви предлага видеозаснемане, фотография и дрон аерография за всякакви случаи, като след предварителен разговор за това какви са Вашите желания, ние ще ги пресъздадем в реалност.

 

Може да ни потърсите за частни или фирмени събития и тържества като:

 

  • Рождени дни, кръщенки, юбилеи при подходящи условия за дрон заснемане
  • Корпоративни събирания и тийм-билдинг
  • Лични, семейни, детски фотосесии
  • Бизнес фотосесии и видео заснемане за модели, портфолио, мода

 

 

 

 

Разгледайте нашите проекти

Позвънете ни или изпратете
Вашето запитване тук