Мултимедийна корпоративна реклама

Студио "SkyviewU България" Ви помага да изградите своя облик пред клиентите си. Ние сме фирма, специализираща в заснемането на корпоративна реклама и цялостни мултимедийни решения. Имаме вече три годишен опит при фотографията и видеозаснемането  на различни бизнеси, както и множество реализирани аерографски проекти  чрез безпилотни летателни средства - дронове. Ние имаме опита и артистичната визия да пресъздадем фирмената ви идентичност в запомнящо се рекламно послание .
Позволете ни да ви откроим от останалите!

Маркетинг и рекламни кампании

При започването на всеки наш видео и фотографски проект, ние обсъждаме вашите фирмени ценности, отличителните черти и предимствата на бизнеса, като изграждаме цялостната концепция на снимачната сесия. След това съвместно изготвяме сценарий на заснемането, мястото или местата, които да бъдат включени, акцентите, върху които искате да се наблегне, техническата информацията и текст, които да се съдържат във филма. Ние ще ви предложим неповторим артистичен подход, автентичен и уникален подход на разказване на предварително съгласуваната идея, както и решаване каква техника ще ни е необходима. От няколко години насам въздушното заснемане се превърна в стандарт и смело можем да кажем, че използваме нашия професионален клас дрон по невиждани в България креативни и иновативни начини. От спиращи дъха динамични кадри до завладяващи моменти, ние знаем как да впечатлим зрителите и да запомнят вашата марка.

Дрон Пловдив, коптер, въздушна фотография и видео

Маркетинг видеа и продуктова фотография

Ако се занимавате с продажба на имоти, работите в сферата на хотелиерството, предлагате стоки или услуги, тогава знаете колко е важно да покажете повече на вашите клиенти, партньори или гости! Вие се стремите да предоставите най-доброто качество, ние ви предоставяме нашия професионализъм във видеозаснемането, фотографията и опита на една от първите фирми за дрон заснемане в България. Винаги се стремим на разберем нуждите на хората и фирмите, с които работим и да ги материализираме в един неповторим краен продукт.

Къща от въздуха Skyviewu България, Пловдив - дрон фотография, снимки видео на недвижими имоти сграда, архитектура, хотели, земеделски площи

Видео, фотографски и дрон услуги, според вашите нужди

Рекламното фотографското, видео и дрон заснемане, което предлагаме е подходящо за различни бизнеси:

  1. Хотелски комплекси и курорти;
  2. Жилищни сгради и строителни фирми;
  3. Фирмени информационни и обучителни презентации;
  4. Инвеститори на публични сгради и инфраструктура;
  5. Бизнес сгради, търговски площи и изложбени зали;
  6. Земеделски площи и производствени абзи;
  7. Архитекти и оригинални проекти;
  8. Спортни събития .

SkyvuewU България дрон фотография и коптер въздушно заснемане на сгради имоти сгради хотели

Разгледайте нашите проекти

Позвънете ни или изпратете
Вашето запитване тук